Четвер, 28 Березня
Головна Медіапростір Телеканал “Галичина” презентував екологічну казку для дітей "Діти-квіти-чудеса"

Телеканал “Галичина” презентував екологічну казку для дітей "Діти-квіти-чудеса"

1053

Музичну казку “Діти-квіти-чудеса” створила редакція музично-розважальних програм. Головні ролі втілили ведучі програми “Веселий нотний стан” Кароліна Паранюк, Павло Семенишин і Денис Родін. У фільмі також знімалися вихованці зразкової вокальної студії “Ліра”.

У казці лише три дорослі персонажі. Їх втілили теж ведучі “Галичини” - Ірина Сисак і Степан Йосипів. Єдина професійна актриса у цьому проекті - Заслужена артистка України Надія Деркач. Однак, попри свій юний вік, всі актори, навіть наймолодші, впоралися з творчим завданням “на відмінно”. Адже цікавий сюжет, ідея, шкільний гумор захопили всіх.

З уроку ботаніки глядачі переносяться у чарівний світ рослин. Саме його персонажі пояснюють, наскільки важливо берегти природу, творити добро не тільки один одному, але всьому довколишньому світу.

Автор сценарію і переважної більшості пісень — Оксана Лісовська. Вона ж стала режисером цього фільму. Втілити задум допомогли Ярослав Паранюк та творча група - Андрій Пришляк, Олег Кочержук, Юлія Юзьків і Станіслав Ігнатюк.


До слова, це вже четверта музична казка "Галичини" і після успішної презентації "Діти Квіти Чудеса" причетні до створення казки зауважили, що на цьому зупинятися не думають.

Наживо

Ефір

  • 14:30 Д/с «Світ ночі у темряві»
  • 15:05 Телемагазин
  • 15:20 Вулиця
  • 15:30 Навзаєм
  • 16:00 Час-Time

Персони

"Або ви керуєте вашим днем, або день управляє вами"
Петро Солтис