Пятниця, 26 Квітня
Головна Медіапростір Творці української соцмережі Ukrainians пояснили, чим вона буде кращою за «ВКонтакте» і Facebook

Творці української соцмережі Ukrainians пояснили, чим вона буде кращою за «ВКонтакте» і Facebook

721

В Україні створили нову соцмережу - Ukrainians, засновники якої обіцяють кращу, ніж у ВКонтакте, безпеку даних користувачів.
Про це розповіла співзасновник проекту Олександра Струмчинська в інтерв'ю виданню Ліга.Бізнес.

За її словами, від «ВКонтакте» українська соцмережа буде відрізнятися тим, що забезпечить безпеку даних.

«А що стосується Facebook, ми дамо людям контент, який вони хочуть найбільше - музику. Ми не будемо використовувати піратський контент. Тому працюємо над тим, щоб інтегрувати деякі музичні сервіси в нашу платформу», — зазначила Струмчинська.

Крім того, на відміну від всіх інших соцмереж, засновники нададуть користувачам можливість монетизувати унікальний контент.

Як писав раніше УНІАН, протягом 5 днів більше 100 тисяч користувачів зареєструвалися в новій українській соціальній мережі Ukrainians, що 8 червня розпочала роботу у тестовому режимі.

Нагадуємо, після введення в дію санкцій проти російських соціальних мереж українська аудиторія Facebook продовжує рости надзвичайно високими темпами. Станом на 7 червня 2017 року цією соцмережею користувалось вже 8,6 млн українців – про це свідчать дані внутрішньої статистики Facebook для рекламодавців. За перший тиждень червня до Facebook приєднались ще 300 000 українців.

 

 

Media Sapiens

Наживо

Ефір

  • 11:15 Час-Time
  • 11:45 Окрилені відвагою
  • 12:00 Хвилина мовчання
  • 12:01 Бізнес і закони
  • 12:15 Телемагазин

Персони

"Немає нічого поганого, що б на добре не вийшло"
Оксана Лісовська