Пятниця, 26 Квітня
Головна Медіапростір Facebook тестує кнопку для скарг на коментарі

Facebook тестує кнопку для скарг на коментарі

770

Соцмережа Facebook почала тестувати кнопку «Downvote» - «Голосувати проти».


Як пише TechCrunch, за допомогою цієї кнопки користувачі зможуть направити на розгляд модераторів коментарі, які містять образи або неприйнятний контент. При цьому кнопка не зменшуватиме кількість «лайків» під коментарем й не буде працювати як дизлайк - функція, про запровадження якої давно просять користувачі Facebook.

Окрім того, користувач, який натисне «Downvote» для певного коментаря, перестане його бачити.

Як розповіли у Facebook, поки що соцмережа просто хоче отримати зворотній зв'язок від своїх користувачів та дати їм можливість повідомити про сумнівні коментарі. Кнопку «Downvote» тестують лише у США й для обмеженого кола користувачів.

Як писав MediaSapiens, в минулому місяці Facebook  запровадила оцінку надійності джерел новин за відгуками користувачів. Новий підхід працюватиме таким чином: соцмережа буде опитувати користувачів чи знайомі вони з конкретним сайтом та чи довіряють вони йому. З отриманих відповідей буде формуватися рейтинг. Новини з тих джерел, які опиняться в топі рейтингу, будуть з’являтися в стрічці новин Facebook. В рейтингу не будуть враховуватися відповіді користувачів, які під час опитування вказуватимуть, що вони не знайомі з джерелом.

Media Sapiens

 

Наживо

Ефір

  • 14:30 Корисно знати
  • 15:05 Телемагазин
  • 15:20 Вулиця
  • 15:30 Невичерпне джерело
  • 16:00 Час-Time

Персони

"Питання "А що подумають люди?", має стояти на останньому місці. Адже, насправді, всім все одно. Життя ж то твоє. І гріх - не жити і йому не радіти!"
Наталя Храбатин