Пятниця, 26 Квітня
Головна Медіапростір Facebook анонсувала додаток для творців відеоконтенту

Facebook анонсувала додаток для творців відеоконтенту

670

Компаня Facebook випустить окремий додаток для користувачів, які створюють різноманітні відео та поширюють їх через соцмережу.

Він матиме назву Creator та даватиме змогу користувачам публікувати готові ролики й онлайн-відеостріми та відстежувати їх ефективність. Анонс додатка відбувся на конференції VidCon, однак офіційна презентація Creator запланована на пізніше.

Як пише Engadget, новий додаток буде схожий на перероблену версію Facebook Mentions - цей застосунок доступний не усім користувачам і націлений у першу чергу на «публічних осіб», які хочуть провадити ефективну комунікацію зі своєю аудиторією. Через нього можна відстежити, що люди пишуть про вас у мережі й ділитися своїми останніми новинами й публікаціями. Creator буде схожий на Facebook Mentions тим, що стане доступним у першу чергу для популярних відеоблогерів. Додаток також пропонуватиме набір «креативних інструментів» для редагування роликів: шаблони та функція для створення заставок, рамок, стікерів тощо. У ньому також буде окрема вкладка, на якій блогери зможуть спілкуватися зі своїми підписниками й переглядати, що про них пишуть на платформі.

Як писав Mediasapiens, компанія Facebook була змушена найняти 3000 модераторів для відстеження відео з вбивствами чи суіцидом, які поширювалися на її платформі. У травні цього року Facebook розкритикували за повільну реакцію на відео з убивством у Клівленді. Відео вбивства 74-річного чоловіка було доступне в мережі близько трьох годин.

 


Media Sapiens

Наживо

Ефір

  • 10:00 Невичерпне джерело
  • 10:30 Shift: життя у цифрі
  • 10:45 Вулиця
  • 11:00 Телемагазин
  • 11:15 Час-Time

Персони

"Сміливі завжди мають щастя" Іван Багряний
Ольга Бабенĸо