Субота, 27 Квітня
Головна Медіапростір “Галичина” долучилась до медійного проєкту “Інформ-щеплення”

“Галичина” долучилась до медійного проєкту “Інформ-щеплення”

517

 

На Прикарпатті з травня по липень 2020 року, за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні, триватиме реалізація проекту “Інформ-щеплення”. Його мета - сприяти зростанню поінформованості цільової аудиторії щодо пандемії COVID-19.

Проєкт являє собою комплексну інформаційну кампанію з вироблення й поширення контенту: позитивні історії об’єднання людей під час епідемії COVID-19, розвінчання фейків, економічні наслідки та прогнози, лайфхаки для бізнесу, поради лікарів на сьогодні та майбутнє, висновки, які суспільство мусить зробити.

Завдання проєкту:

· підвищення кваліфікації представників ЗМІ та громадських активістів за допомогою семінару «Коректне подання інформації про пандемію»;

· створення та поширення на ресурсах (радіо, ТБ, газета та сайти) якісного контенту: позитивні історії об’єднання людей під час епідемії, розвінчання фейків, економічні наслідки та прогнози, лайфхаки для бізнесу, поради лікарів на сьогодні та майбутнє, висновки, які мусить зробити суспільство.

Крім якісного інформування цільової аудиторії,  проєкт передбачає й підвищення кваліфікації самих журналістів і громадських активістів. Адже нинішній коронавірус – явно не останній, тож бажано, щоб готовими до нових викликів, вакцинованими принаймні інформаційно, були всі.

Основний виконавець проєкту «Інформ-щеплення» – Івано-Франківський прес-клуб реформ.

Сторінка проєкту

Наживо

Ефір

  • 01:20 Марафон «Єдині новини»
  • 06:45 Вісті
  • 07:10 Військо
  • 07:30 Shift: життя у цифрі
  • 07:45 Телемагазин

Персони

"Вчитись ніколи не пізно"
Роман Шкромида