Пятниця, 26 Квітня
Головна На часі Мобільному оператору Vodafone продовжили ліцензію на 15 років

Мобільному оператору Vodafone продовжили ліцензію на 15 років

814

 

Комісія продовжила термін дії ліцензій на користування РЧР у Тернопільській, Луганській, Сумській, Одеській та Миколаївській областях.

 Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), продовжила термін дії ліцензії на радіорелейний зв'язок одному з найбільших українських операторів стільникового зв'язку «ВФ Україна» (раніше - «МТС Україна»), що працює під брендом Vodafonе, до 2032 року.

Читайте також

В Україні для впровадження 4G-зв'язку підвищили норми електромагнітного випромінювання

 

Як повідомляється на сайті регулятора, відповідне рішення комісія прийняла на сьогоднішньому засіданні.

«Комісія продовжила термін дії ліцензій на користування РЧР (радіочастотним ресурсом - УНІАН) України Прат «ВФ Україна» - для радіорелейного зв'язку (радіорелейного зв'язку фіксованої радіослужби) в Тернопільській, Луганській, Сумській, Одеській та Миколаївській областях з 25.10.2017 за 24.10.2032», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 23 травня 2017 року український мобільний оператор «МТС Україна» змінив юридичну наву на «ВФ Україна». За інформацією прес-служби, це відбулося в рамках продовження партнерства з британською компанією Vodafone.

У 2016 році оператор Vodafonе Україна скоротив чистий прибуток на 44,3% у порівнянні з попереднім роком - до 1,3 млрд грн. При цьому виручка компанії зросла на 11,1% - до 11,1 млрд грн. Vodafonе Україна є одним із найбільших вітчизняних мобільних операторів. Компанія надає послуги в стандарті GSM та CDMA-450, обслуговує понад 20 млн абонентів.

 УНІАН

Наживо

Ефір

  • 16:00 Час-Time
  • 16:30 Телемагазин
  • 16:45 Вісті
  • 17:10 Найдорожчий скарб
  • 17:30 У гарній формі

Персони

"Ніхто не знає , які в нього сили, поки їх не використає"
Ольга Нестерук