Пятниця, 3 Травня
Головна На часі Медіа та журналісти можуть подати заявки на генератори, зарядні станції та павербанки

Медіа та журналісти можуть подати заявки на генератори, зарядні станції та павербанки

324

Міжнародна організація “Репортери без кордонів” (RSF) у співпраці з Інститутом масової інформації (ІМІ) та Львівським медіафорумом (ЛМФ), а також за фінансової підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні оголошує приймання заявок на отримання необхідного обладнання для забезпечення альтернативними джерелами енергії українських медійників у 2024 році.

У відповідь на посилення російських обстрілів української енергетичної інфраструктури міжнародна організація “Репортери без кордонів” (RSF) та дві українські організації – Інститут масової інформації (ІМІ) та Львівський медіафорум (ЛМФ) – об’єднали зусилля, щоб надати українським медійникам необхідне обладнання для альтернативного енергозабезпечення. 

Це дозволить підтримати медіа в надійному та незалежному висвітленні подій. Ми запрошуємо журналістів та редакції подати заявку на отримання цієї підтримки, заповнивши форму нижче.

Заявки приймаються від:

  • редакцій та місцевих організацій, які підтримують журналістів;
  • фрилансерів.


Заявники повинні надати таку інформацію:

  • тип медіа (онлайн, друковане, телебачення, радіо тощо);
  • розмір медіа (кількість журналістів / або вказати, що ви фрилансер);
  • масштаб охоплення медіа (місцеве, регіональне або національне);
  • інформація про те, як перебої в електропостачанні впливають на вашу роботу;
  • бажана кількість кожного типу обладнання.


У межах цього проєкту редакції та журналісти можуть отримати таке обладнання:

  • генератори доступні лише для редакцій та місцевих організацій, які підтримують журналістів;
  • зарядні станції доступні у двох варіантах: звичайні (≈ 500 Вт) та великої потужності (≈ 1800 Вт). Ці станції доступні лише для редакцій та місцевих організацій, які підтримують журналістів;
  • павербанки доступні в моделях, придатних для ноутбуків (≈ 130 Вт) і мобільних телефонів, для редакцій, місцевих організацій, які підтримують журналістів, а також фрилансерів.*


Як подати заявку на отримання генераторів, зарядних станцій і павербанків?

Щоб подати заявку, будь ласка, заповніть аплікаційну форму не пізніше за середу, 24 квітня, 23:59 (за київським часом), за ПОСИЛАННЯМ.
Коли очікувати на допомогу?

З відібраними заявниками зв'яжуться впродовж двох тижнів. Звертаємо увагу, що обсяг наданого обладнання та терміни постачання (кілька тижнів) залежать як від наявності обладнання на ринку, так і від ситуації з безпекою на конкретній території.  

Щодо додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до Центрів свободи преси RSF за адресою: lvivpfc@rsf.org.

*Фрилансери можуть отримати лише павербанки. Зарядні станції та генератори зарезервовані для медіаорганізацій, які можуть подати заявку на один пристрій на організацію залежно від її розміру та типу. Редакції та місцеві організації, які підтримують журналістів, також мають можливість отримати павербанки для членів своєї команди.

 

ІМІ

Наживо

Ефір

  • 23:40 «Голос Америки»: вечірній брифінг

Персони

"І се минесі!"
Іван Гладиш