Понеділок, 29 Квітня
Головна Гороскоп на тиждень 25 вересня – 1 жовтня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень 25 вересня – 1 жовтня для всіх знаків зодіаку

268

ОВЕН 

Щоб звести до мiнiмуму ризик втрат, не ухвалюйте скороспiшних рiшень. Але головне – не наполягайте на своїй думцi в кабiнетi начальства або в суперечцi зi своєю другою половинкою. До середи краще займатися наведенням ладу – скрiзь, де це потрiбно. Легше руйнувати, нiж будувати i домовлятися. З четверга ваш запал трохи зменшиться, зате вдасться одержати вiд життя задоволення.
Сприятливi днi – 27, 30; несприятливий – 25.

ТЕЛЕЦЬ 

Цей тиждень готує для вас чимало сюрпризiв. Головне – залишити позаду нерiшучiсть i спробувати вийти на новий рiвень. Грунтовнiше пiдiйти до рiшення важливих питань ви зможете у четвер. Зважуйтеся на змiни в особистому життi, давайте початок новим темам i проєктам, експериментуйте. У вихiднi друзi не дадуть вам нудьгувати. Знайдiть час пiдготуватися до нового тижня – на вас чекає багато роботи.
Сприятливi днi – 26, 30; несприятливий – 28.

БЛИЗНЮКИ 

Весь тиждень вiдчуватиметься непереборне бажання дiяти. Але саме iнiцiатива може погубити деякi вашi плани. З четверга можна вести переговори, виправляти помилки, якщо зрозумiєте, що це потрiбно для справи або душевного спокою. Менше думайте про себе, бiльше – про оточуючих. У вихiднi берiть активну участь у заходах, на якi вас запросять друзi, але не пiддавайтеся спокусам.
Сприятливi днi – 25, 29; несприятливих немає.

РАК 

Стримуйтеся, якщо вiдчуваєте, що оточуючi пiдбурюють вас до з’ясування стосунків. Але результати словесних баталiй не обов’язково будуть деструктивними – вiдвертiсть допоможе вирiшити деякi питання, якi ви довгий час вiдкладали. Другу половину тижня присвятiть нововведенням – робiть покупки, мiняйте особистий iмiдж або починайте ремонт у будинку.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 26.

ЛЕВ 


Намагайтеся правильно розставити прiоритети. Буде краще, якщо ваша активнiсть не розсiється i ви потурбуєтеся про довготривалi перспективи – як для себе, так i для колективу. Друга половина тижня поставить серйознiшi питання, рiшення яких може iстотно змiнити ваш соцiальний статус. В особистому життi спробуйте не опинитися перед складною проблемою вибору.
Сприятливi днi – 26, 27; несприятливий – 29.

ДIВА 


Найголовнiше цього тижня – не вiдволiкатися на дрiбницi, не ухвалювати скороспiшних рiшень i контролювати емоцiї. З четверга можете пiдбивати пiдсумки. Тепер бiльше часу залишатиметься на особистi справи. Романтичнi настрої розширять круг ваших iнтересiв i викличуть бажання вкласти деякi кошти в змiну особистого iмiджу. За покупками краще всього вiдправлятися у четвер.
Сприятливi днi – 30, 1; несприятливий – 27.

ТЕРЕЗИ 

На роботi вас чекають новини, якi примусять змiнити плани. Цiлком вiрогiдний вибiр нових орiєнтирiв або перестановки в колективi. У будинку може виникнути несподiване рiшення розправитися з безладом, тим самим звiльнивши мiсце для нових придбань, якими краще зайнятися у четвер або недiлю. В особистому життi за цей тиждень ви можете i зав’язати, i розiрвати стосунки.
Сприятливий день – 1; несприятливий – 29.

СКОРПIОН 

Пiсля невеликого передиху ви знову на передовiй. Цiннi поради i допомога можуть прийти здалеку. Потрiбно буде видiлити час на роботу з iнформацiєю, щоб виробити цiлiсне розумiння питання i мати зваженi аргументи для вiдстоювання своєї позицiї. У коханнi чекайте несподiваних змiн. Ви готовi творчо пiдiйти до розвитку стосунків, але може трапитися, що пiсля цього тижня ви будете самi собi дивуватися. 
Сприятливi днi – 25, 28; несприятливий – 29.

СТРIЛЕЦЬ 

Як i раніше, ставте сiмейнi цiнностi i благополуччя на перше мiсце. Вiдрядження або можливiсть пiдвищити квалiфiкацiю теж можуть розширити вашi перспективи в майбутньому. А заняття в клубах або спортивних секцiях наситять ваше життя новими враженнями. Краще не розпилятися на дрiбницi, а вибрати декiлька найцiкавiших напрямiв i спробувати досягти вражаючих результатiв.
Сприятливий день – 29; несприятливий – 1.

КОЗЕРIГ 

Спробуйте щиро виражати свої емоцiї у вiдносинах з колегами i близькими. Але не нав’язуйте свою точку зору i не квапте iнших бути такими ж вiдвертими. Можливо, для вас прийшов час перегорнути нову сторiнку в своєму життi. Змiна стилю або напряму дiяльностi може вiдкрити перед вами абсолютно новi перспективи. I лише в особистих стосунках поки що краще нiчого не мiняти.
Сприятливі дні – 25, 1; несприятливий – 26.

ВОДОЛIЙ 


Розслабтеся i довiртеся iнтуїцiї. Вам належить багато чому здивуватися, але подiї цього тижня приведуть до завершення деяких тем, якi довгий час не давали вам спокою. Тепер ви одержите зрозумілi вiдповiдi на свої питання i зробите вибiр на свiй розсуд. Вашi бажання i цiлi зараз цiлком у владi настрою. У вихiднi задумайтеся про те, що зараз є найголовнiшим, i починайте коректувати свої плани.
Сприятливий день – 25; несприятливий – 27.

РИБИ


Зараз ви тримаєте в руках нитки своєї долi. Але вiд вас буде потрiбна обережнiсть у просуваннi своїх намiрiв, оскiльки дiяти доведеться в напруженiй атмосферi. Нiкого не критикуйте, не вимагайте i не поспiшайте. Ухвалюйте тiльки зваженi рiшення. Щоб жага пригод не вiдвела вас далеко вiд дому, спробуйте внести оновлення i радiсть у стосунки з постiйним партнером.
Сприятливий день – 28, 29; несприятливий – 1.

Читайте також: Масштаб освітніх втрат: що показало останнє дослідження

Автор: Ірина Мнішек

 

Джерело

Наживо

Персони

"Гроші зранку, реклама ввечері"
Іван Нікітін