Неділя, 28 Квітня
Головна Гороскоп на тиждень 2–8 жовтня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень 2–8 жовтня для всіх знаків зодіаку

374

ОВЕН

Подiї тижня вимагатимутьть вiд вас мобiлiзацiї сил. Перша половина тижня дуже несприятлива для будь-якого спiлкування. Вiрогiднi складнi процеси реорганiзацiї справи. У багатьох питаннях Овни-керiвники зустрiчатимуть наполегливий опiр i непокору. Можлива втрата значного числа спiвробiтникiв або партнерiв.

Сприятливi днi – 7, 8; несприятливі – 3.

 ТЕЛЕЦЬ

Цей тиждень може принести задоволення вiд виконаної роботи, успiх у коханнi. Тиждень отримання сокровенних знань, осягнення iстин i духовного очищення тих Тельцiв, яких нелегка доля зробила сухими, черствими людьми, байдужими до близьких i друзiв. Цей тиждень сприяє успiху в боротьбi з власним «его».

Сприятливi днi – 6; несприятливi – 3.

 БЛИЗНЮКИ

Тиждень вiдпочинку, дотримання традицiй, звичок. Можливо, що вам удасться успiшно завершити вiдкладенi справи або з’ясувати всi питання, що мучили вас. Близнюки можуть вiдчути потребу в спiлкуваннi з батьками, давнiми друзями або у вiдвiдуваннi пам’ятних мiсць.

Сприятливi днi – 2; несприятливi – 5.

 РАК

Для тих Ракiв, хто займається самоосвiтою i самоудосконаленням, наступить час визнання i кармiчної винагороди. Якщо особистiсть недостатньо духовно розвинена – можливi душевний неспокiй, погiршення самопочуття. Поганi передчуття Ракiв можуть виправдатися. Образливi слова, сказанi ними зопалу, надовго залишаться в пам’ятi людей.

Сприятливi днi – 8; несприятливi – 4.

 ЛЕВ

Цілком можливі конфлiкти з партнерами i друзями або великий скандал у сiм’ї. Намагайтеся уникати необережних висловлювань i зловживання алкоголем. Вірогідний вiзит друзiв або родичiв надасть можливiсть приємно провести час. У багатьох Левiв може з’явитися прагнення до досягнення популярностi, до свiтських розваг, до веселостi.

Сприятливi днi – 7; несприятливi – 3.

 ДIВА

Тиждень має подвiйну характеристику. Несприятливе поєднання планет може призвести до рiзних неприємностей. Перша половина тижня принесе душевне сум’яття. Дiви не зможуть оцiнити всi переваги i недолiки становища, критично поглянути на досягнутi результати.

Сприятливi днi – 4, 8; несприятливi – 2.

 ТЕРЕЗИ

Імовiрно, що ви зiткнетеся з грубiстю, нерозумiнням. Несприятливий тиждень для активної дiяльностi у своїй професiї. Вiрогiдний спад життєвої енергiї. Плани i думки, якi прийдуть вам у голову, не принесуть бажаного результату. Вигоду можна одержати тiльки вiд старих справ. Намагайтеся зосередитися на собi i прийти до гармонiї.

Сприятливi днi – 3, 7; несприятливi – 2.

 СКОРПIОН

Цей тиждень пройде пiд знаком любовних розчарувань. З будь-якою людиною у Скорпiона можливi легкi сварки, хоча видимих причин для них немає. Фiнансове становище значно покращиться з незалежних вiд вас причин. Придiлiть час старшим родичам.

Сприятливi днi – 2, 3; несприятливi – 5.

 СТРIЛЕЦЬ

Несприятливий тиждень для багатьох Стрiльцiв. У професiйнiй діяльностi прагнення вiдкласти виконання необхiдних справ може призвести до зайвих негараздiв. Вiрогiднi неуважнiсть i невпевненiсть у собi. Вiзьмiть себе в руки i все налагодиться.

Сприятливi днi – 5; несприятливi – 7.

 КОЗЕРIГ

Стабiльнiсть Козерогiв принесе в їх сiм’ї мир i вiдновлення рiвноваги. Тиждень передбачає вдалi знайомства та зустрiчi. У другiй половинi тижня є небезпека фiнансової втрати. Будьте обережними, уникайте людних мiсць.

Сприятливi днi – 7; несприятливi – 4.

 ВОДОЛIЙ

Сприятливий тиждень для духовного вдосконалення. Можливi спокуси легкого i безтурботного життя. Подiї тижня можуть серйозно вплинути на уявлення Водолiїв про себе. Незважаючи на неприємнi сюрпризи, багато хто зможе заглибитися в роботу, налагодити i укрiпити стосунки з близькими.

Сприятливi днi – 2, 8; несприятливi – 3.

 РИБИ

Тиждень концентрацiї життєвих сил, боротьби i захисту своїх поглядiв. Можливi душевний неспокiй i стреси. Найближчим часом вам не слiд сподiватися на якi-небудь грошовi надходження. Всi справи так чи iнакше будуть пов’язанi з фiнансами – доведеться вiддавати i знову робити борги, займатися пошуками нових заробiткiв.

Сприятливi днi – 3; несприятливi – 7.

Джерело

Наживо

Ефір

  • 18:20 Веселий нотний стан
  • 18:45 Завтра вже сьогодні
  • 19:10 Невичерпне джерело
  • 19:30 Ліберті Арт: історія сучасної української музики
  • 20:00 Музика на «Галичині»

Персони

"Бути сильним, вірити в добро і йти вперед до позитивних перемог"
Ольга Іроденко