Пятниця, 29 Березня
Головна На часі ЗМІ змінюють тактику: тепер у тренді хороші новини

ЗМІ змінюють тактику: тепер у тренді хороші новини

703

Якщо у лютому-квітні рекламодавці відмовлялися розміщуватися поруч з «коронавірусним» контентом, то сьогодні, коли багато ЗМІ змінили тональність, вони із задоволенням запускають нові кампанії, передає digiday.com.

Тепер у фокусі у медійників історії одужань, історії про медсестер і лікарів, які прийняли виклик пандемії, підтримка малого і середнього бізнесу (МСБ), освітлення економічної ситуації у країнах і регіонах.

Наприклад, Boston Globe створив закритий чат у Slack, де власники МСБ можуть спілкуватися між собою, а також з експертами-консультантами. Один із брендів профінансував цю ініціативу, надав допомоги та розмістив свій контент.

Проєкт Time 100 Talks приніс виданню Time дохід в $1 млн від численних рекламодавців зі сфери «фарма». Найпопулярнішим був спецпроєкт «Окремо, а не один» про лікарів, які допомагають людям впоратися з пандемією.

Відеоматеріал від NowThis News, в якому розповідається про те, як люди переживають пандемію, залучив кількох спонсорів.

Gannett запустить великий проєкт, присвячений відновленню американської економіки як на національному, так і на місцевому рівні.

«Я б не сказав, що кожна подібна пропозиція матиме попит. Але рекламодавці виразно реагують на такі зміни, що досить логічно, адже всім нам тепер живеться і пишеться легше», – прокоментував Стівен Блум, керівник-директор Omnicom USA.

Телекритика

Наживо

Ефір

  • 10:00 Дитячий калейдоскоп
  • 10:20 Веселий нотний стан
  • 10:30 Shift: життя у цифрі
  • 10:45 Вулиця
  • 11:00 Телемагазин

Персони

"Життя прекрасне, стався до людей так, як хочеш, щоб ставились до тебе й пам'ятай, що від посмішки світлішає найпохмуріший день"
Галина Філіпова