Пятниця, 29 Березня
Головна На часі Понад 11 тисяч журналістів акредитовано для висвітлення війни – ЗСУ

Понад 11 тисяч журналістів акредитовано для висвітлення війни – ЗСУ

2849

Понад 11 тисяч представників вітчизняних та іноземних засобів масової інформації акредитовано для висвітлення подій щодо відбиття широкомасштабної aгрeciї та інформування про воєнні злочини Російської Федерації в Україні. З них близько 100 осіб акредитації позбавлено.

Такими є дані станом на 22 вересня, йдеться у відповіді Управління зв'язків з громадськістю Збройних Сил України на запит ІМІ щодо кількості акредитованих журналістів.

В управлінні нагадали, що порядок акредитації журналістів національних та іноземних медіа, правила роботи представників ЗМІ у районі ведення бойових дій визначено наказом Головнокомандувача ЗСУ від 03.03.2022 №73 “Про організацію взаємодії між Збройними Силами України, іншими складовими сил оборони та представниками засобів масової інформації на час дії правового режиму воєнного стану”.

Також в управлінні зазначили, що ЗСУ “максимально сприяють” представникам українських та світових ЗМІ щодо ïxньої акредитації та роз'яснення положень вищевказаного наказу Головнокомандувача ЗСУ.

 

ІМІ

Наживо

Ефір

  • 01:10 Марафон «Єдині новини»
  • 06:45 Вісті
  • 07:15 Global 3000
  • 07:45 Телемагазин
  • 08:00 Молитва за Україну

Персони

"Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів, а кількістю тих моментів, коли від щастя захоплює дух".
Наталя Фармус