Субота, 27 Квітня
Головна Гороскоп на тиждень 18-24 вересня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на тиждень 18-24 вересня для всіх знаків зодіаку

315

ОВЕН 
Цей тиждень надасть масу приємних можливостей зайнятися тим, чим хочеться. У вiвторок можна братися за реалiзацiю глобальних планiв, починати новi справи, укладати угоди. У четвер знайдiть час для особистих справ i захоплень. Плануйте на цей день зустрiчi та побачення, влаштовуйте свята, заводьте новi знайомства.
Сприятливi днi – 18, 22; несприятливий – 21.

ТЕЛЕЦЬ 
Якщо у вас на порядку денному є важливi питання, покваптеся вирiшити їх цього тижня. Дiловi зустрiчi та переговори плануйте на вiвторок. До четверга добре дiйти визначеностi i в особистих стосунках. Не йдiть вiд бажання партнера обговорити з вами спiльнi перспективи, iнакше iншого такого моменту доведеться довго чекати.
Сприятливий день – 18; несприятливий – 24.

БЛИЗНЮКИ 
Смуга неприємностей позаду, i поступово все повертається на свої мiсця. Хороший час для початку ремонту. Особливо в тiй його частинi, яка вимагає творчого пiдходу. У вiвторок i четвер можна робити покупки. Вiдпочивати краще всього у суботу. Тiльки зранку будьте обережнiшими за кермом.
Сприятливi днi – 22, 23; несприятливий – 21.

РАК 
Цей тиждень вiдкриває для вас чудовi перспективи. Намагайтеся закласти першу «цеглину» у фундамент нового проєкту i розробити план дiй. У вiвторок успiшно пройдуть дiловi наради i переговори з партнерами. Добре закрiплювати ухваленi рiшення документально. Не забувайте пiклуватися про своє здоров’я, частiше бувайте на природi.
Сприятливий день – 23; несприятливий – 21.

ЛЕВ 
Цього тижня корисно буде розширити своє коло спiлкування i познайомитися з новими людьми. Знайомства можуть виявитися перспективними як дiлові, так i особистi. Зустрiчi, вiд яких ви багато чого чекаєте, призначайте на вiвторок. Максимально використовуйте можливостi цього тижня i нiчого не вiдкладайте на потiм. Навiть вихiднi будуть продуктивними в дiловому планi. Але знайдiть спосiб показати коханій людині, що ви про неї не забули.
Сприятливий день – 20; несприятливий – 18.

ДIВА 
Це насправдi ваш час. Є можливiсть вибрати справу, яка вас максимально цікавить, i поєднати професiйнi iнтереси з приємними моментами. Ви можете почекати ще тиждень з вiдпусткою, щоб налагодити зв’язки з партнерами. Приватне життя теж вимагатиме зусиль i уваги, щоб привести до ладу стосунки, що похитнулися останнiм часом.
Сприятливi днi – 19, 21; несприятливий – 23.

ТЕРЕЗИ 
Що вам зараз необхiдно, так це якiсний вiдпочинок. Але навiть якщо доведеться, як i раніше, ходити на роботу, спробуйте проводити бiльше часу поза стiнами свого офiсу. Реалiзуйте плани стосовно пiдвищення квалiфiкацiї, вiдвiдуйте семiнари, тренiнги. Якщо надійдуть новi пропозицiї вiд партнерiв або спонсорiв, не вiдкладайте ухвалення рiшень до наступного тижня. В середу можна зайнятися шопiнгом або придiлити увагу своїй зовнiшностi.
Сприятливий день – 23; несприятливий – 24.

СКОРПIОН 
Пiсля перевантажень попереднього тижня вам необхiдно заспокоїтися, але поки що краще не знижувати темп активностi. У понедiлок i вiвторок зорiєнтуйтеся зi змiнами i вiдкоригуйте плани. Можна починати нові справи, реєструвати фiрми, пiдписувати документи. В особистому життi тепер ви можете частково або повнiстю змiнити стиль стосунків. Дiйте рiшучiше, iнакше сприятливий шанс може бути упущений.
Сприятливi днi – 18, 22; несприятливий – 21.

СТРIЛЕЦЬ 
Тепер ви можете забути про стреси попереднiх тижнiв i надолужити упущенi можливостi. Цілком можливі i поїздки з дiлових питань, де буде багато цiкавих i приємних подiй. Ви можете зайняти краще становище у своєму колi завдяки розширенню зв’язкiв i новому партнерству. У вiвторок важлива розмова допоможе вам розставити деякi прiоритети. Можливо, вас чекають змiни в особистому життi.
Сприятливий день – 18; несприятливий – 20.

КОЗЕРIГ 
Вiдносини з дiловими i особистими партнерами та вмiння знаходити компромiснi рiшення будуть складовими вашого успiху на цьому тижнi. Бiльше уваги придiлiть своєму будинку i близьким. Якщо на порядку денному ремонтнi роботи, то покваптеся їх почати цього тижня. Якщо не вийде, то вiдкладiть до наступного мiсяця. Особисте життя зараз вимагатиме вiд вас пiдвищеної уваги.
Сприятливi днi – 22, 24; несприятливий – 23.

ВОДОЛIЙ 
Кризовi ситуацiї останнiх тижнiв могли негативно позначитися на вашому здоров’ї i бюджетi. Розставте прiоритети i вiдкладiть справи, якi можуть почекати. Цього тижня ви разом з партнерами будете коригувати плани з огляду на нові обставини. Новi дiловi угоди добре оформляти у вiвторок. В особистому життi вашi справи будуть на висотi, i перспективи тут найкращi. 
Сприятливий день – 21; несприятливий – 18.

РИБИ 
Рiвномiрно розподiлiть навантаження на роботi, але не берiть на себе дуже багато. Ваша iнтуїцiя i дар передбачення допоможуть вибрати новий стиль вiдносин з важливими людьми з урахуванням змiн, якi вiдбулися в недавньому минулому. У вiвторок i суботу вiдбудуться подiї, якi в чомусь iстотному вас переорiєнтують. Але мрiйливий настрiй може змiстити акценти, i справи вiдiйдуть на другий план. 
Сприятливий день – 18; несприятливий – 19.

Джерело

Наживо

Ефір

  • 20:45 Шлях до Європи
  • 21:05 Вулиця
  • 21:15 Станіславів на початку минулого століття
  • 21:30 Х/ф «Сюрприз»
  • 23:10 Д/ф «Барс»

Персони

"Стався до інших так, як хочеш, щоб ставились до тебе"
Олександра Хандога