Пятниця, 19 Квітня
Головна На часі З'явився перший тизер українського анімаційного фільму «Викрадена принцеса»

З'явився перший тизер українського анімаційного фільму «Викрадена принцеса»

1121

Студія «Анімаград» опублікувала перший тизер повнометражного анімаційного фільму «Викрадена принцеса», який вийде на екрани у 2018 році, інформує "Громадське".

Історія розкаже про мандрівного артиста Руслана, який закохується у княжу дочку Мілу. Оскільки її викрадає чаклун Чорномор, герою доводиться визволяти дівчину з полону.

Стрічка перемогла на пітчингу Держкіно та отримала часткове фінансування у розмірі 19,5 мільйонів гривень. 

За інформацією студії, фільм уже придбали для показу у 20 країнах, серед яких Китай, Франція, Німеччина, Польща, Південна Корея. У прокаті мультфільм з'явиться 7 березня 2018 року. 

Крім того, у 2017 році студія планує випустити ще один мультфільм, за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня».

Ця дивовижна історія трапилася у часи відважних лицарів, прекрасних принцес і темних чаклунів. За збігом обставин молодий мандрівний артист Руслан знайомиться з дочкою князя Людмилою. Незважаючи на різницю у статусі, вони закохуються один в одного. Однак щастя триває недовго. Підступний чаклун Чорномор краде Людмилу з допомогою магії. У визначений час він принесе дівчину у жертву, щоб продовжити власне безсмертя і могутність. Мультфільм вийде в український прокат 7 березня 2018 року.

Тизер можна переглянути, перейшовши за посиланням.

Наживо

Ефір

  • 18:45 Вісті
  • 19:10 Між нами
  • 20:00 Музика на «Галичині»
  • 20:10 Українські голоси
  • 20:30 У центрі уваги

Персони

"Життя вимірюється не кількістю зроблених вдихів і видихів, а кількістю тих моментів, коли від щастя захоплює дух".
Наталя Фармус