ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Крізь терни до зірок
  Про студію
25 квітня 2016 року / 22:51

Крізь терни до зірок

Категорія: Спорт

До Богрівки Богородчанського району з’їхалися юні гірськолижники аби позмагатися у кросі. 3-ій етап змагань відкритої першості обласної організації Фізкультурно-Спортивного Товариства «Спартак» за програмою «Юний спартаківець» зібрав в гірському селі понад 100 спортсменів з Калуша, Коломиї та Богородчанського району.

 

На базі Богрівського навчально-виховного комплексу фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» проводить вже традиційні змагання з кросу. Це загальна підготовка для гірськолижників, які представляли здебільшого спартаківську школу та товариство. Тут відбувався вже 3-ій етап.

 

Дистанції для забігів гірським маршрутом від 1-го і до 5 кілометрів. Саме цей маршрут спортсмени долають вже на лижах у зимовий період. Відтак для них він не виявився складним.

 

До речі, господарі, вихованці ОДЮСШ «Спартак» села Богрівка виборола перше командне призове місце, другими була команда «Спартаківці» м. Коломиї, трете місце посіли спортсмени з села Кричка, Богородчанський район. Команди нагороджені кубками та лижними комплектами. А вихованцям навчально-виховного комплексу урочисто вручили Сертифікат на професійні комплекти лиж та лижного обладнання.

 


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016