ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Завершилося друге пленарне засідання першої сесії обласної ради
  Про студію
10 грудня 2010 року / 11:26

Завершилося друге пленарне засідання першої сесії обласної ради

Категорія: Обласна влада, Політика, Суспільство

Завершилося друге пленарне засідання першої сесії обласної ради. Депутати затвердили новий склад президії та постійних комісій ради. Також ухвалили положення про Єдиний день депутата, відповідно до якого у третій четвер кожного місяця народні обранці зустрічатимуться із громадянами свого округу. Найбільше дискусій виникло довкола питання про обрання голів, заступників голів, секретарів та членів постійних комісій обласної ради. Представники фракцій «Партії регіонів», «Відродження», «Української партії» та «Народної партії» заявили, що їхні побажання не були враховані під час формування складу комісій. Як наслідок — депутати цих фракцій не брали участі у голосуванні та покинули сесійну залу.

По завершенні сесії депутати Івано-франківської обласної ради не поспішали розходитися: вони приймали поздоровлення із днем місцевого самоврядування, яке відзначили 7 грудня. Це свято, яке десять років тому запровадили указом Президента України, відзначають усі, хто трудиться в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців. Колег привітав голова обласної ради Олександр Сич. А потім до уваги народних обранців представили концертну програму кращі колективи Прикарпаття.

 

 


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016