ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Чим грозить недотримання правил дорожнього руху?
  Про студію
17 липня 2008 року / 19:05

Чим грозить недотримання правил дорожнього руху?

Категорія: Суспільство
Пішоходи неуважно поводяться на дорозі

Працівники ДАІ Прикарпаття занепокоєні кількістю дорожньо-транспортних пригод за участю пішоходів. З початку року в області скоєно близько 140 ДТП, у яких загинуло 38 людей, більше 120 — травмовано. Причиною невтішної статистики часто є неуважність самих пішоходів.

Пішоходи без перестанку нарікають на недисциплінованість водіїв, у той же час вони самі часто порушують правила дорожнього руху, наприклад, переходячи вулицю поза визначеними місцями або раптово вибігаючи на пішохідний перехід, що також заборонено правилами. Такими учасниками руху вкрай незадоволені водії автомобілів.

Деякі вулиці Івано-Франківська нагадують мурашник, хоча за кілька метрів знаходяться пішохідні переходи. Не можна забувати, що пішохід також є учасником дорожнього руху, який відповідає за перетин дороги у невстановленому місці. За порушення цього правила пішохід несе адміністративну відповідальність і повинен заплатити штраф.

Що спонукає подорожніх порушувати правила дорожнього руху? Кажуть — незручна розмітка, брак парканчиків. Але найчастіше вони дуже поспішають. Така гарячковість, нагадують працівники ДАІ, може обернутися не те, що спізненням, а довгим перебуванням у лікарняному ліжку, не говорячи про летальні випадки.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016