ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Успіхи і невдачі обласного туризму
  Про студію
21 лютого 2008 року / 18:49

Успіхи і невдачі обласного туризму

Категорія: Обласна влада, Суспільство
Успіхи і невдачі обласного туризму

На колегії головного управління туризму і культури ОДА підсумовано здобутки галузі за 2007 рік та визначено пріоритети на 2008-ий. Про реорганізацію управління та кадрові зміни поки що не говорили.

Минулого року в Івано-Франківській області відбулося багато культурно-мистецьких заходів: відзначення ювілеїв наших знаменитих краян, фестивалі, конкурси - все це залишає яскравий слід в історії Прикарпаття. Буденні ж справи в галузі культури - схожі як близнюки й дуже нелегкі: холодні клуби, бібліотеки та музеї. В сільських клубах нічні дискотеки потребують належнішої уваги дорослих, а в бібліотеках не вистачає новітніх інформаційних технологій.

Туристична ж галузь Прикарпаття мала за 2007 рік значні успіхи. Хоча також є і багато проблем, вирішувати які зможуть, звичайно, досвідчені професіонали. За офіційною статистикою близько 2 млн туристів відпочили 2007 року в Івано-Франківській області. Насправді ж, розуміємо, набагато більше.

В рамках колегії було організовано виставку народних умільців Івано-Франківщини. Це люди, які створюють позитивний імідж нашої національної культури тільки з власною ініціативою і без належної державної підтримки.

Головним завданням на колегії визначено зберегти інфраструктуру і кадровий потенціал.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016