ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Співпраця з Польщею стає тіснішою
  Про студію
21 лютого 2008 року / 18:29

Співпраця з Польщею стає тіснішою

Категорія: Політика, Культура
Співпраця з Польщею стає тіснішою

Впродовж двох днів, 18-20 лютого, голова обласної ради Ігор Олійник з робочим візитом перебував у республіці Польща. У четвер результатом своїх відвідин він ділився з місцевими журналістами.

Така поїздка, каже Ігор Олійник була ініційована польською стороною. Під час його візиту відбулося чимало важливих зустрічей, в ході яких обговорено співпрацю у різних сферах: діяльність консульства в Івано-Франківську, екологічні проблеми Карпат, створення центру зустрічей молоді Європейського союзу і України в Микуличині, проведення культурних програм стосовно вшанування Данила Галицького та відновлення могил українців на території Польщі. Загалом закордонною поїздкою голова обласної ради задоволений. Тепер, каже він, потрібно чекати результатів проведених зустрічей.

Голову обласної ради Ігора Олійника Президент України Віктор Ющенко своїм указом ввів до складу Національної конституційної ради. З 24 голів обласних рад лише п'ятеро делеговані Главою держави працювати над основним законом країни - це голови Донецької, Дніпропетровської, Вінницької, Львівської та Івано-Франківської. Також членами цієї ради є уродженці Прикарпаття народні депутати Руслан Князевич та Володимир Мойсик. Загалом у складі Національної конституційної ради разом з Президентом України Віктором Ющенком працюють 97 осіб.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016