ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: День закоханих в Івано-Франківську
  Про студію
14 лютого 2008 року / 13:49

День закоханих в Івано-Франківську

Категорія: Суспільство, Культура
День закоханих в Івано-Франківську

День святого Валентина починають святкувати гучніше. Головними популяризаторами цього свята, звичайно, є студенти і недавні випускники вишів.

Мощі святого Валентина знаходяться у Самборі на Львівщині. Наступного року виповнюється 250 років, відколи у церкві Різдва Пресвятої Богородиці з'явилися його нетлінні останки. І недаремно, адже Валентин покровительствує Самбірській землі. До того часу прах святого покоївся у Римі. Щороку святого Валентина вшановують 15 лютого, у день Стрітеня Господнього. У храмі, у якому окрім мощей зберігається й чудотворна ікона Самбірської Богоматері, неодноразово відбувалися чуда зцілення та примирення.

А івано-франківські студенти по-своєму відзначали День усіх закоханих. Головним призом змагань, яке організував член політради "Нашої України" Володимир Олійник, стала вечеря на двох у ресторанах міста. За його словами, для студентів найважливішими є два свята — День студента і День Валентина. Саме ці дні хочеться бурхливо відзначати.  Жаль, що у нас не прийнято проводити різноманітні заходи з нагоди Дня закоханих.

Конкурси проводилися у трьох вишах міста. Щоб вибороти нагороду, учасникам довелося танцювати на газеті, признаватися в коханні і навіть привітати партнерку голосом чотирирічної дитини. Найкращими публіка визнала двох студентів, які до цього часу не були знайомі. Обоє не мали особливих планів на сьогоднішній вечір.

Не обминуло свято закоханих і Прикарпатський юридичний інститут Міністерства внутрішніх справ України. Тут відзначили його неординарно — влаштували вечір-диспут, темою якого було відстоювання різних думок щодо кохання. За словами організаторів, проведення таких заходів має велике значення для курсантів цього навчального закладу.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016