ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Зриви сесії міської ради
  Про студію
14 лютого 2008 року / 13:45

Зриви сесії міської ради

Категорія: Політика, Міська влада
Зриви сесії міської ради

Засідання 25 позачергової сесії міської ради знову не відбулося. Депутати НУНС і БЮТ подали попереджувальну заяву до міського голови, у якій вимагають негайно розблокувати роботу територіальної виборчої комісії й на наступній сесії міськради визнати повноваження 8 депутатів замість достроково вибулих.

Натомість Віктор Анушкевичус заявив, що такі зриви сесії цинічні, а ультиматуми бютівців та нашоукраїнців є політичними. На позачерговій сесії депутати мали розглянути питання про розподіл коштів бюджету розвитку у розмірі 102 мільйони гривень.

Нагадаємо, що уже півроку Івано-Франківська міська рада працює в неповному складі. Наразі є 52 депутати замість 60 (8 народних обранців від БЮТ блок позбавив повноважень). "Привести до присяги нових 8 депутатів, — кажуть бютівці, — неможливо, бо міська територіальна комісія не збирається на своє засідання, або робить усе, аби не було кворуму."


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016