ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Народні методи профілактики грипу
  Про студію
13 лютого 2008 року / 13:11

Народні методи профілактики грипу

Категорія: Медицина, Суспільство

Станом на сьогодні в області закрито 186 шкіл у зв'язку з епідемією грипу. 72 тис. дітей та майже 8 тис. педагогів — на карантині. Медики радять не лікуватися самотужки, а у разі захворювання обов'язково звертатися до дільничного лікаря. Він призначить правильне лікування, адже наслідки грипу можуть бути небезпечними.

Власне, не сам грип страшний для людини, а ускладнення, які він викликає. Якщо лікування не розпочато вчасно, наслідки можуть бути дуже драматичними. Народні методи профілактики грипу мають право на існування, але треба розуміти, що вони ефективні тільки тоді, коли застосовуються регулярно і протягом тривалого часу. Якщо, наприклад, це загартовування дитини чи дорослого, його слід розпочати навесні чи влітку, поступово доводячи до повної ефективності.

Серед народних методів профілактики немає жодного, ефект від якого можна було б відчути відразу після застосування чи протягом одного-трьох днів.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016