ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Вшанування спецпоселенців
  Про студію
12 лютого 2008 року / 13:04

Вшанування спецпоселенців

Категорія: Суспільство
Вшанування спецпоселенців

Відбувся поминальний вечір з нагоди 68-ї річниці масового вивезення людей. Обласна організація спецпоселенців Прикарпаття зібрала сивочолих, щоб поділитися спогадами про тяжкі дитинство та юність.

Учасники вечора вшанували пам'ять загиблих, поклали вінки до символічних могил та говорили про наболіле. Спогади про переживання в дитячі роки навіть вдалося видати окремою брошурою. Проте пережиті жахи не зачіпають можновладців, які до цього часу не можуть удосконалити закон про реабілітацію. Адже до сих пір потерпілі не мають відповідних пільг чи доплат до пенсій.

Ярема Терешкун, голова обласної організації спецпоселенців, каже, що в інших областях це питання вирішується краще. Спецпоселенці мають надбавки, допомоги з обласних бюджетів. У нашому ж випадку влада зовсім не звертає уваги на заслужених сьогодні, потерпілих у ті часи людей.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016