ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Посилений контроль на дорогах
  Про студію
8 лютого 2008 року / 12:38

Посилений контроль на дорогах

Категорія: Суспільство, Міська влада
Посилений контроль на дорогах

Без водійських прав залишилися уже 27 тисяч українців. Про це звітує прес-служба ДАІ. Правоохоронці продовжують проведення профілактичного місячника.

Водійські посвідчення вилучають у судовому порядку. Співробітники ДАІ вже зафіксували понад 300 тисяч випадків керування авто напідпитку, майже 10 тисяч аварійних ситуацій та більше 700 тисяч порушень правил дорожнього руху. Перевірки триватимуть до 10 лютого.

Як відомо, з 10 січня на автошляхах Івано-Франківщини працювали 7 екіпажів дорожно-патрульної служби Чернігівської області. Сьогодні 14 працівників відбули на місце постійної дислокації, завершивши виконання завдань у відрядженні у нашому краї.

За матеріалами їхніх протоколів про адміністративні правопорушення, суди позбавили водійських прав 130 водіїв, що керували у нетверезому стані. Керівництво прикарпатської міліції задоволено роботою чернігівських колег. З одного боку, як відзначив керівник УМВС Василь Кузнєцов, за весь період посиленого контролю на дорогах від громадян не надходило скарг щодо роботи гостей.

З іншого боку, певна жорсткість і принциповість у стосунках з порушниками правил дорожнього руху, підвищила рівень дисциплінованості водіїв. А відтак досягнуто скорочення кількості дорожньо-транспортних пригод.

Завтра на Івано-Франківщину повертаються 7 екіпажів прикарпатської ДАІ, які місяць з аналогічною місією працювали на дорогах Сумської області. За інформацією з Сумщини, даішники-галичани також відпрацювали бездоганно.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016