ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Банки з'являються, як гриби після дощу
  Про студію
5 лютого 2008 року / 12:20

Банки з'являються, як гриби після дощу

Категорія: Економіка, Фінанси

Нині на Прикарпатті діє 54 банківських установи, і ще плюс один банк, як юридична особа. На думку фінансистів, це велика кількість. За їхніми прогнозами, в найближчі п'ять років ця цифра зросте вдвічі. Адже наша область — це промисловий і туристичний регіон, тому кожен банк знайде свого клієнта.

За минулий 2007 рік мережа банківських установ області збільшилася на 17%. Відкрито 2 нові філії банків. За кілька років, кажуть у НБУ, банків на Прикарпатті буде понад 100. Це аж ніяк не зашкодить клієнту — населенню від такої кількості тільки користь, вважають фінансисти.

З кожним роком зростають і кошти суб'єктів господарювання та вклади фізичних осіб. На 1 січня цього року вони становили понад 3,5 млн гривень. При цьому банкіри спостерігають зростання вкладів у національній валюті та зменшення в іноземній.

Традиційно у нараді взяли участь керівники області та міста. Вони висловили свої побажання та пропозиції.

Загалом тенденції із розвитком банківських установ на Прикарпатті досить позитивні. Незважаючи на велике різноманіття, між банками існує здорова конкуренція.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016