ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Приготування до зовнішнього тестування
  Про студію
1 лютого 2008 року / 11:40

Приготування до зовнішнього тестування

Категорія: Освіта
Приготування до зовнішнього тестування

20-го лютого закінчується термін для випускників, які виявили бажання оформити заяву-реєстраційну картку, яка дозволить їм пройти обов'язкове зовнішнє незалежне тестування. Іншого шляху стати студентом вузу, кажуть у Івано-Франківському регіональному центрі оцінювання, у абітуріентів не залишилося. Готуються до цьогорічних нововведень і учні професійно-технічних навчальних закладів області.

"Актуальні питання зовнішнього незалежного оцінювання" — така тема обласного семінару, який відбувся на базі Івано-Франківського професійного ліцею автомобільного транспорту і будівництва. Із понад 150 випускників цього закладу, на сьогодні 35 виявили бажання пройти незалежне тестування для вступу у ВНЗ. Кількість охочих, на думку фахівців із управління освіти і науки в області, до 20 лютого зросте.

За круглим столом представники 21 професійно-технічного навчального закладу взяли участь в обговоренні проблемних питань організації пробного етапу зовнішнього оцінювання та ознайомилися з інформаційною літературою і методичними порадами щодо цьогорічних нововведень.

Основне, кажуть, щоб випускники не втратили можливість вступити до вишів, вчасно оформивши реєстраційну картку, яка дизволить їм у майбутньому пройти незалежне тестування.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016