ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Спортивні школи Прикарпаття
  Про студію
1 лютого 2008 року / 11:09

Спортивні школи Прикарпаття

Категорія: Спорт, Освіта
Спортивні школи Прикарпаття

Попри відомі труднощі, пов'язані з фінансуванням, на Прикарпатті є низка спортивних шкіл, які можуть похвалитись і сучасною матерільною базою, і непоганою зарплатнею тренерів, і, звичайно, відомими не лише у регіоні своїми вихованцями. А все це завдяки умілому поєднанню зусиль меценатів та старань органів влади.

Для спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського профкому ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття", яка підготувала не одного спротсмена високого класу, придбано нові тренажери. Таке задоволення обійшлося обласному бюджетові у 15 тис. грн. За словами Василя Гладія, заступника голови ОДА, це лише перший крок, за яким будуть і наступні. Держслужбовець першим випробував новий інвентар.

Пан Гладій цікавився також умовами проживання надвірнянських спортсменок. Він навіть побував удома в переможниці багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань, заслуженого майстра спорту Марічки Семенюк. Вона вже тривалий час проживає в одному з місцевих гуртожитків. Однак, за словами представників влади, його спортсменка повинна скоро змінити на затишну власну квартиру.

А в обласному центрі на міському озері вже три роки працює спортивний веслувальний клуб "Альбатрос". Його вихованці вже перемагали на міжнародних змаганнях. У Бурштині на веслувальній базі тренуються члени Національної збірної України. Завдяки місцевій теплоелектростанції, вода в зимовий час дозволяє провести приготування до змагань на високому рівні.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016