ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Профілактична робота серед молоді
  Про студію
1 лютого 2008 року / 18:06

Профілактична робота серед молоді

Категорія: Соціальна сфера

У минулому році в області неповнолітніми скоєно 223 злочини, це у півтора рази менше, ніж у 2006.

Серед причин, що поліпшили ситуацію, правоохоронці називають профілактичну роботу правників у школах та інших навчальних закладах. І додають, що такі зустрічі досить ефективні, адже, коли до класу заходить людина у формі і говорить про наслідки протиправних дій — це дисциплінує навіть найзавзятіших бешкетників.

Вберегти дітей від протиправних дій мають на меті правоохоронці Богородчанщини. Спільно з представниками юстиції району, вони організовують бесіди зі старшокласниками місцевих шкіл. Такі зустрічі, кажуть юристи, тут вже стали традиційними. Найбільше непокоїть працівників міліції поширення алкоголізму та наркоманії серед молоді.

Зараз на обліку в області перебуває 45 наркозалежних неповнолітніх. У минулому році 14 злочинів, пов'язаних з наркотиками, скоїли особи, які не досягли 18-річного віку.

Б'ють на сполох і священнослужителі. Їм дедалі частіше доводиться хоронити людей, віком до 30-ти років. Причина: зловживання алкоголем та пристрасть до наркотиків.

Тому, впевнені правоохоронці, роз'яснювальна робота правників серед молоді має змінити ситуацію на краще.



Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016