ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Щосереди колишні працівники Тлумацького комбікормового заводу пікетують районну державну адміністрацію
  Про студію
30 січня 2008 року / 13:45

Щосереди колишні працівники Тлумацького комбікормового заводу пікетують районну державну адміністрацію

Категорія: Економіка, Обласна влада

Щосереди з вересня минулого року колишні працівники Тлумацького комбікормового заводу пікетують районну державну адміністрацію та районну раду. Вони шукають справедливості і підтримки у державних мужів.

У 1995 році це підприємство приватизували. Люди, відповідно до закону, прагнули розпаювання основних засобів виробництва. Натомість — 46 тисяч гривень заборгованості зарплатні і розпаювання майна.

Кажуть, що це підприємство в один день тричі перепродавалося, і то за якихось 142 тис. грн, коли оціночна вартість сягала за мільйон. В якій тільки власності не був цей завод — перепробував усі форми, і тільки у приватній набув жалюгідного вигляду. Він не працює, все, що було залізне, кажуть, вивозиться на брухт, а цими днями згорів майже дотла зерновий склад.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016