ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Жителі Чернієва не вірять, що їхній голова — хабарник
  Про студію
29 січня 2008 року / 13:02

Жителі Чернієва не вірять, що їхній голова — хабарник

Жителі Чернієва не вірять, що їхній голова - хабарник

Сільський голова Чернієва Тисменицького району Богдан Грейда взятий під варту. Йому інкримінують 50 тисяч євро хабара за виділення 46 сотих землі під будівництво готельно-відпочинкового комплексу.

Підприємець, який ніби-то планував зводити споруду, запропонував сільському голові ще більшого хабара — 115 тисяч євро. При передачі першої половини вказаної суми Богдана Грейду заарештували. Посадовець може бути позбавлений волі щонайменше на 8 років.

В селі Чернієві не хочуть погодитися з тим, що їхній голова впав так низько. Люди кажуть, що Богдан Грейда за короткий час перебування на посаді сільського голови чимало зробив для Черніїва. Дехто певний, що пана Грейду підставили і він не винен, а інші кажуть про спокусу легкої наживи.

Звичайно, останнє слово у цій справі скаже суд, але в неділю на сході селян зібралося 626 черніївців, які просять апеляційний суд змінити міру запобіжного заходу Богдану Грейді з утримування під вартою на підписку про невіїзд або передати на поруки громади села Черніїва.

На разі матеріали кримінальної справи розслідуються в прокуратурі області.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016