ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Підведено підсумки конкурсу української мови ім. Петра Яцика
  Про студію
28 січня 2008 року / 12:48

Підведено підсумки конкурсу української мови ім. Петра Яцика

Підведено підсумки конкурсу української мови ім. Петра Яцика

Відбулось урочисте нагородження переможців восьмого міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика. Нагороди переможцям підготували Ліга меценатів та Івано-Франківське обласне управління освіти і науки ОДА.

Конкурс відбувався насамперед в школах, потім в районах, IV загальнонаціональний зібрав переможців в обласному центрі. 27 учнів шкіл та 16 студентів виконували творче завдання та були учасниками усного туру.

Знавців рідної мови та їх вчителів вітали у святковій залі вищого професійного училища готельного сервісу і туризму перший заступник голови обласної ради Зіновій Береговський та представник Міністерства освіти України Людмила Черкаська. Крім дипломів та цінних подарунків від Ліги меценатів з Києва, переможці отримали подарунки від обласного управління освіти і науки, яке очолює Зінаїда Болюк.

Надвірна, Сопів, Обертин, Пнів, Долина, Рожнів, Рогатин та Івано-Франківськ мають ким пишатись. Переможці конкурсу з української мови ім. Петра Яцика — добрий прикад для школярів та студентів.

Не оминули увагою та нагородами і вчителів, які підготували учасників, що не тільки люблять, але й добре знають українську мову.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016