ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Конфлікт біля ощадбанку
  Про студію
25 січня 2008 року / 12:38

Конфлікт біля ощадбанку

Конфлікт біля ощадбанку

Попри намагання влади та працівників ощадбанку проводити роз'яснювальну та організаційну роботу, щоб уникнути тисняви при виплаті заощаджень, під дверима відділень установи час від часу виникають конфлікти.

Колишня центральна філія 048, яка зараз знаходиться на вулиці Мазепи, нараховує понад 84 тисячі вкладників і є найбільшою у Івано-Франківську. Тому людей тут збирається набагато більше, ніж біля інших відділень. Деякі з вкладників днями отримали талончики, за якими планували зайти до установи. Інші ще ввечері утворили живу чергу і цілу ніч стояли під дверима, а зранку до філії нікого не впустили. При вході утворилася тиснява — ніхто не хотів поступитися.

Працівники філії 048 ощадбанку пропонують обслужити половину людей за талонами, а половину з живої черги. Вкладники ж пропонують свої варіанти виходу з цієї ситуації.

"Я живу на Миколайчука, віддали б у касу на Стуса. Я написав би заяву, гроші туди перевели і не було б ніяких проблем. А тут подивіться, що робиться — тисячі людей", &mdash скаржиться клієнт банку.

Вкладники сподіваються, що у майбутньому вдасться уникнути подібних конфліктів і під дверима ощадбанку не помиратимуть люди, як це вже траплялося в інших регіонах України.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016