ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Спортивні труднощі "Говерли"
  Про студію
23 січня 2008 року / 12:14

Спортивні труднощі "Говерли"

Спортивні труднощі "Говерли"

Після здобутої торік бронзи вищолігового чемпіонату України, від баскетбольної "Говерли" очікують щонайменше повторення такого ж результату.

Цікава тенденція прослідковується у грі команди на попередньому етапі нинішнього чемпіонату України, а ставлення суперників до неї — зовсім не таке, як було 2-3 роки тому. "Говерлі" вкрай важко виграти два матчі поспіль, які відбуваються у рамках одного туру. Виняток становлять хіба що поєдинки супроти аутсайдерів групи Б.

На разі, івано-франківська команда має третій результат в групі, але якщо одеському "Домоградові" та "Кременю" з Кременчука уже ніщо не перешкодить зіграти у фіналі, то підопічним Олега Пелеха доведеться добряче постаратися, аби не випасти за межі чільної п'ятірки.

Наставник команди критикує своїх хлопців за різкі перепади у колективних діях на майданчику. В останньому турі, приймаючи вдома команду з Вінниці, вони першого дня поступилися 70:80. А майже за добу подолали суперника з різницею більш, як у 30 очок: 106:73.



Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016