ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Конференція фермерів
  Про студію
23 січня 2008 року / 12:08

Конференція фермерів

Категорія: Економіка, Фінанси
Конференція фермерів

Близько ста делегатів із усіх районів області прибули на чергову обласну конференцію фермерів Прикарпаття. Крім звіту про роботу Ради обласної асоціації фермерів та приватних землевласників, учасники засідання обрали представників, які візьмуть участь у 18 з'їзді фермерів України.

В області зареєстровано близько 550-ти фермерських господарств. Вже стало доброю традицією для членів обласної асоціації фермерів та приватних землевласників кожного року збиратися на конференцію, де керівництво звітує про роботу асоціації та ведеться обговорення проблем, які потребують швидкого вирішення.

Проблем, за словами фермерів, чимало. Скаржаться вони на невідповідність цін на сільсько-господарську продукцію і промислові товари. Натомість ціни на пальне зростають з кожним днем. Та й застаріла техніка потребує термінового оновлення, але захмарні ціни на неї і невигідні кредити не дозволяють таку розкіш.

Найбільшою ж проблемою сільгоспвиробники вважають брак уваги з боку держави. Надії фермерів пов'язані з приходом до влади нового уряду, який, на їхню думку, повинен змінити ситуацію на краще в агропромисловому комплексі.



Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016