ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Спортивно-мистецька нагорода "Ніка"
  Про студію
18 січня 2008 року / 10:57

Спортивно-мистецька нагорода "Ніка"

Категорія: Спорт, Міська влада, Культура, Суспільство
Спортивно-мистецька нагорода "Ніка"

Коли 10 років тому в Івано-Франківському міськвиконкомі народилася ідея цього проекту, навіть його автори не сподівалися, що стане він таким довгожителем. Причому, доволі популярним.

І промахнулися скептики, мовляв, з часом спортивно-мистецьке свято "Ніка" вичерпає свій ресурс. Оскільки за неписаним законом акції цю почесну відзнаку можна отримувати лише один раз, то й справді здавалося, що коло ймовірних претендентів на перемогу практично у кожній традиційній номінації от-от звузиться до мінімуму.

Але, як з'ясувалося, Івано-Франківськ має у спорті немало людей, достойних такої нагороди. І власне, коли їх репрезентують за хвилину до вручення "Ніки", присутні у залі (де зазвичай аншлаг) відчувають, як багато вони ще не знають про тих, хто живе та працює поруч з ними.

А наданий від минулого року цьому святу статус обласного гарантує ще більше несподіванок. Звичайно, приємних. До чого докладають своєї праці і наші колеги з "Галичини".


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016