ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Гірські дороги Прикарпаття незабаром покращають
  Про студію
17 січня 2008 року / 10:15

Гірські дороги Прикарпаття незабаром покращають

Категорія: Державна влада, Туризм, Фінанси
Гірські дороги Прикарпаття

Автодороги — одна з особливих потреб гірських регіонів краю. Кошти на їхнє будівництво, реконструкцію, ремонт і утримання можуть бути надані зі спеціального фонду державного бюджету.

З такою пропозицією до уряду звернувся народний депутат України Роман Ткач. Він акцентує на тому, що приведення гірських доріг до належного стану є актуальним з огляду на те, що Івано-Франківщина — туристична область. Саме розвиток туристичної індустрії є пріоритетним для прикарпатської економіки.

Загалом протяжність гірських доріг в області — понад 1 200 кілометрів. Це орієнтовно третина усіх автошляхів, що є на Прикарпатті. Утримання гірських доріг, зважаючи на те, що область не раз зазнавала значних збитків від повеней, дорожньому господарству коштує немало. Так, з 1998 до 2006 ця сума сягнула понад 110 мільйонів гривень. З державного бюджету відшкодовано лише 24 мільйони.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016