ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: У долинському районі затримано фальшивомонетників
  Про студію
16 січня 2008 року / 18:47

У долинському районі затримано фальшивомонетників

Категорія: Соціальна сфера, Фінанси, Суспільство
Фальшиві купюри

Увечері 14 січня до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що двоє осіб намагаються розплатитися купюрами сумнівного вигляду.

Під час розрахунку в одній з крамниць у Долині крамарка засумнівалася у дійсності грошей. Хоч як двоє молодих чоловіків наполягали взяти у них банкноту номіналом 50 гривень, жінка зателефонувала у міліцію. Правоохоронці відреагували негайно. Як наслідок, з'ясувалося, що у цих покупців були фальшивки й інших номіналів.

"При вивченні встановлено, що дані купюри виготовлені на струменевому принтері," - розказує Ольга Ємельянова, начальник відділу НДЕКЦ при УМВС в області. Крім того, правоохоронці виявили в помешканні одного з затриманих, жителів Долинщини, комп'ютер і ксерокопіювальну техніку, за допомогою якої 28-річні чоловіки друкували фальшивки.

Експерти-криміналісти звертаються до громадян з проханням уважно роздивлятися банкноти. Фальшивки відрізнити нескладно.

"Нечіткість зображення, розмитість кольорів, якість паперу, а також даний спосіб друку, який характеризується тим, що при попаданні вологи барвники розмиваються. Треба звернути увагу, чи не зрізані поля даних купю " — наводить основні ознаки фальшивих банкнот Ольга Ємельянова.

Розслідування з'ясовує, наскільки далекосяжними були плани у нині підозрюваних у фальшивомонетництві.


Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016