ОТБ «Галичина»

ОТБ «Галичина» цілодобово в ефірі на 26-му телевізійному каналі. Телесигнал охоплює Галицький, Тисменицький, Тлумацький, Богородчанський райони та м. Яремче(25ТВК). Частково покриті Калуський, Коломийський, Рогатинський, Надвірнянський, Верховинський(33ТВК) та Городенківський райони...

ОТБ «Галичина» :: Новини :: Золота жила для студентів
  Про студію
15 січня 2008 року / 18:42

Золота жила для студентів

Категорія: Суспільство
ЮНІСТАДІ

Інформацію про стипендію, різноманітні гранти та про навчання закордоном зможе відтепер отримати кожен охочий. В Україні з'явився новий інформаційний інтернет-ресурс ЮНІСТАДІ.

 

Видавцем проекту є студентська рада Києва. Організатори кажуть, що цей медіа-ресурс передусім розрахований на українців, які зацікавлені отримати додаткову освіту за кордоном. На ЮНІСТАДІ розміщено інформацію про стипендії від вишів зі всього світу, про міжнародні молодіжні тренінги, наукові та студентські конференції. А ще на освітній інтернет-сторінці можна знайти інформацію про навчання у іноземних університетах, зокрема за рахунок стипендій або грантів. Зробити українців конкурентоспроможними в освітньому просторі світу — саме таку мету поставили перед собою редактори сайту.



Головна сторінка | Новини
Про студію

м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського 21, (0342) 75-80-50, ел. пошта info[at]galtv.if[dot]ua
При повному чи частковому використанні матеріалів посилання на сайт https://galtv.if.ua обов'язкове.
© ОТБ Галичина 2008-2016