Четвер, 28 Березня
Головна Медіапростір Звіт представника Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Івано-Франківській області Ігоря Маслова за 2017 рік оприлюднено

Звіт представника Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Івано-Франківській області Ігоря Маслова за 2017 рік оприлюднено

895

Звіт представника Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Івано-Франківській області Ігоря Маслова за 2017 рік оприлюднено.

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення оприлюднила на своєму інтернет-ресурсі звіти представників Національної ради в областях та м. Києві за 2017 рік.

Як повідомив нашому кореспонденту представник Національної ради в Івано-Франківській області Ігор Маслов, звіти є результатом роботи представництв за календарний рік, а їх оприлюднення відбувається відповідно до  норм статті 11 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» та на виконання рішення регуляторного органу.

Із звітом представника Національної ради в Івано-Франківській області можна ознайомитись на сайті Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за адресою https://www.nrada.gov.ua/reports/ у розділі «Звіти та аналітика».

 

 

 

 

 

 

Наживо

Ефір

  • 20:45 Вісті
  • 21:15 Вулиця
  • 21:25 Корисно знати
  • 22:15 Вісті
  • 22:45 «Голос Америки»: вечірній брифінг

Персони

"На телебаченні можливе все..."
Віталій Яков'як