Пятниця, 19 Квітня
Головна На часі Замах на нардепа Мосійчука: стали відомі подробиці вибуху

Замах на нардепа Мосійчука: стали відомі подробиці вибуху

784

Тарас Березовець. Фото: Facebook / taras.berezovets


Замах на вбивство народного депутата Ігоря Мосійчука може бути пов'язано з його політичною діяльністю. А може, і не тільки з політичної, з огляду на його непросту роль в постреволюційних подіях.

Про це написав у Facebook політичний експерт Тарас Березовець.

За словами експерта, місце теракту також може надати невипадковим і якось пов'язано з діяльністю НФ щодо країни-агресора.

"Хоча об'єктивно, канал розташований в житловому п'ятиповерховому будинку на плохоосвещенной вулиці з двома рядами припаркованих автомобілів. Місце зручно для здійснення теракту такого роду. Підрив скутерів і мопедів до речі улюблений метод політичного вбивства спецслужб. Що побічно вказує на причетність російських. У будь-якому випадку, з огляду на підвищеної небезпеки терактів в Києві влада має право ввести особливий режим безпеки в місті, обмеживши всі масові заходи. І буде в цілому права,"- написав він.

Як повідомлялося, 25 жовтня ввечері в поліцію надійшло повідомлення про вибух автомобіля на вулиці Адама Міцкевича в Солом'янському районі. "На місце події виїхали всі профільні служби. За попередньою інформацією, постраждали двоє", – повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик.

Незабаром стало відомо, що на нардепа Ігоря Мосійчука скоєно замах.

Мосійчук був гостем прямого ефіру "Епрессо". Разом з охоронцем він вийшов на вулицю. У цей момент пролунав вибух, найімовірніше вибухнув припаркований біля позашляховика мотоцикл. Поранено ще кілька людей – охоронець Мосійчука, політолог Бала (його також відвезла швидка), а також людина, яка стояла на ганку каналу. У приміщенні вибито скло.

Інформацію про поранення Віталія Бала також підтвердив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк. "В результаті вибуху в Києві постраждав не тільки народний депутат Ігор Мосійчук, а й український політолог Віталій Бала", – про це він написав у Facebook.

Сьогодні

Наживо

Ефір

  • 19:10 Між нами
  • 20:00 Музика на «Галичині»
  • 20:10 Українські голоси
  • 20:30 У центрі уваги
  • 20:45 Вісті

Персони

"Гроші зранку, реклама ввечері"
Іван Нікітін