Пятниця, 19 Квітня
Головна Медіапростір «Європа без бар’єрів» запрошує до співпраці ГО та ЗМІ з шести областей

«Європа без бар’єрів» запрошує до співпраці ГО та ЗМІ з шести областей

646

ГО «Європа без бар’єрів» запрошує громадські організації та медіа з Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей до участі в конкурсі з метою інформування громадян України про особливості перебування, безпечного працевлаштування та здобуття освіти у країнах Шенгену і користування безвізовим режимом із ЄС.

Для ГО:

До участі в проекті будуть відібрані по дві організації. Переможці конкурсу візьмуть участь в організованому «Європою без бар’єрів» тренінгу у м.Львів (проїзд і проживання забезпечують організатори), а також проведуть за сприяння «Європи без бар’єрів» публічні акції та семінари у своїх регіонах.

Перевага (але не виключна) надаватиметься організаціям, які мають досвід роботи у сфері захисту прав громадян на свободу пересування, протидії торгівлі людьми, дослідження міграції та євроінтеграції України.

Бажаним є досвід проведення інформаційних та/чи адвокаційних кампаній у вказаних регіонах протягом останніх 2 років.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати короткий опис діяльності організації за останні 2 роки (не більше однієї сторінки), резюме та мотиваційний лист одного з представників ГО, які пропонуються для участі у проекті, на адресу office.europewb(a)gmail.com із зазначенням у темі листа «Відповідальна мобільність – ГО» до 12 березня 2017 року.

***

Для медіа:

До участі в проекті будуть відібрані по одному співробітнику регіональних ЗМІ з кожної області.

Переможці конкурсу візьмуть участь в організованому «Європою без бар’єрів» тренінгу у Львові (проїзд і проживання забезпечують організатори), публічних акціях і семінарах проекту, долучаться до розробки інформаційних матеріалів на тему переваг та ризиків подорожування за кордон за умов безвізового режиму з ЄС.

Перевага (але не виключна) надаватиметься співробітникам онлайн- і друкованих медіа, які мають налагоджені контакти з місцевою владою та громадою, досвід висвітлення подібних тем у минулому.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати короткий опис діяльності ЗМІ за останні 2 роки, резюме та мотиваційний лист зацікавленого представника ЗМІ на адресу office.europewb(a)gmail.com із зазначенням у предметі листа «Відповідальна мобільність – ЗМІ» до 12 березня 2017 року.

***

Результати відбору буде оголошено на веб-сайті ГО «Європа без бар’єрів» не пізніше, ніж 20 березня 2017 року.

Конкурс є частиною проекту «Угода про Асоціацію з ЄС – можливості для відповідальної мобільності громадян України», що реалізується ГО «Європа без бар’єрів» у рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом.

Наживо

Ефір

  • 00:40 Марафон «Єдині новини»
  • 06:45 Вісті
  • 07:15 Global 3000
  • 07:45 Телемагазин
  • 08:00 Молитва за Україну

Персони

"Або ви керуєте вашим днем, або день управляє вами"
Петро Солтис