Субота, 20 Квітня
Головна Медіапростір «Укрінформ» втретє назвав свого «Журналіста року»

«Укрінформ» втретє назвав свого «Журналіста року»

777

В Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» втретє визначили лауреата премії «Журналіст року». Цього разу ним стала власна кореспондентка агентства у Закарпатті Тетяна Когутич.«Укрінформ» втретє назвав свого «Журналіста року»


Про це йдеться у повідомленні агентства.

Творчий конкурс на кращого журналіста в «Укрінформі» було започатковано після того, як агентство очолив Олександр Харченко. З липня 2014 року в агентстві обирають кращого журналіста місяця, а потім на основі цих результатів визначають журналіста року. Відповідно, Тетяна Когутич стала кращою за підсумками 2016-2017 років.

«Для агентства дуже важливо, що абсолютно заслужено у творчому конкурсі кращою стала наша молода колега з регіональної редакції. Адже, якщо першим лауреатом, у 2014-2015 роках кращою була визнана журналіст з центрального, київського офісу, Лана Самохвалова, вдруге, у 2015-206 роках, найрейтинговішим став зарубіжник, власкор агентства у країнах Балтії та Росії Олег Кудрін, то цього року перемогла саме журналіст з регіонів.

Це означає, що агентство зміцнює позиції на всіх напрямках, і в областях у нас працюють так само яскраві, творчі особистості, не побоюсь переборщити, «зірки». Хто засумнівається в епітетах, знайдіть на нашому сайті публікації із Закарпаття від Тетяни Когутич. Оперативністю, пошуком цікавих тем, неординарних людей, енергетикою своїх матеріалів вона дасть «фору» багатьом столичним «зіркам». Ну а, зрештою, її перемога, не сумніваюсь, стане гарним творчим подразником для колег в інших регіонах, і нового творчого року, з 1 липня, ми матимемо і нову якість журналістики в редакції», - сказав генеральний директор «Укрінформу» Олександр Харченко.

Тетяні Когутич – 30 років. Працювала в регіональних виданнях, в газеті «Киевские ведомости». Протягом року писала про всі найгарячіші події із Закарпаття, а також - про численні закарпатські фестивалі, місцеві традиції, ведмежий реабілітаційний центр, закарпатські трюфелі, ківі та «піраміди».

Герої її інтерв'ю - актори, письменники, художники, кондитери, винороби, селекціонери. Порушувала й непрості та дражливі теми: про взаємини влади та нової поліції, стан закарпатських лісів, вигоди та небезпеки «заробітчанства» за кордоном, життя ромів тощо.

У дні проведення «Євробачення-2017» у Києві вона презентувала в Arthub'і «Укрінформі» старовинні закарпатські вишивки, знайомила українських та іноземних журналістів із закарпатськими майстрами та музиками, розповідала про найменший в Україні музей під відкритим небом.

«Коли вона все встигає, маючи двох маленьких діток, не знаю, - каже головна редакторка регіональної редакції «Укрінформу» Ольга Коростельова. - Але встигає…».


                                                                                      Читайте також


В «Укрінформі» відкрилася фотовиставка робіт з АТОВ «Укрінформі» відкрився ArtHub – додаткова локація «Євробачення-2017»Військова фотографія стає способом зробити кар’єру і заробити грошей, - Олександр Ляпін, «Укрінформ»«Укрінформ» запустив власного новинного бота у Facebook MessengerОлександр Харченко: «Раніше поява ексклюзиву в “Укрінформі” була великим святом, а нині це норма»
Читайте також на «Детекторі медіа» інтерв’ю: «Олександр Харченко: «Раніше поява ексклюзиву в “Укрінформі” була великим святом, а нині це норма»».

Фото: «Укрінформ»

 

«Детектор медіа»

Наживо

Ефір

  • 07:45 Телемагазин
  • 08:00 Молитва за Україну
  • 09:00 Хвилина мовчання
  • 09:01 Між нами
  • 09:45 Телемагазин

Персони

"Або ви керуєте вашим днем, або день управляє вами"
Петро Солтис