Пятниця, 29 Березня
Головна На часі Стартує інтернет-видання Yabl.ua про культурні події в Україні та в світі

Стартує інтернет-видання Yabl.ua про культурні події в Україні та в світі

1415

З 14 лютого починає працювати інтернет-видання України про культурні події Yabl.ua, головною редакторкою якого є журналістка, телеведуча Яніна Соколова.

Про це «Детектору медіа» повідомила Іванна Савченко, помічниця Яніни Соколової.

За її словами,  Yabl.ua - це інтернет -видання про кіно, літературу, театр, музику, красу, подорожі, ресторани України та світу. Для іноземців Yabl.ua може бути путівником до культурних подій, які пристосовані для іншомовного споживання. Матеріали будуть виходити українською та російською мовами.

Редакція обіцяє, що авторами Yabl будуть найвідоміші критики і блогери різних сфер мистецтв України і світу - із Парижу і Львова, Рима і Одеси, Лондона, Нью-Йорка, Москви і Відня.

«Ми зібрали найкращих експертів у галузі кіно, музики, літератури, театру, арту, ресторанів, кафе з України і світу. Ми будемо розповідати про вистави Серебреннікова у Москві. Виставки Валентіно у Парижі. І прем‘єри фільмів у Лондоні. Наші агенти першими розкажуть і порекомендують куди піти кожного дня», - розповіла Яніна Соколова.

Формат видання передбачає вільні авторські рецензії на культурні події без обмежень, тому видання діє в категорії 18+.

Фінансування проекту буде здійснюватись за рахунок приватних коштів. 

«Інвестор - кінопродюсер, людина, якій не байдуже на розвиток культури, але він побажав залишитись анонімом», - зазначила Іванна Савченко.

Самоокупність планується бути досягнутою через гнучкість аудиторії 18+(реклама). Через сайт можна буде також купувати квитки на події. Редакція планує, крім того, зробити додаток до видання.

Нагадаємо, церемонії відкриття та закриття 8-го Одеського міжнародного кінофестивалю вели Яніна Соколова та Олег Панюта.


«Детектор медіа»

Наживо

Ефір

  • 16:00 Час-Time
  • 16:30 Телемагазин
  • 16:45 Вісті
  • 17:10 Найдорожчий скарб
  • 17:30 У гарній формі

Персони

"Або ви керуєте вашим днем, або день управляє вами"
Петро Солтис