Субота, 20 Квітня
Головна Медіапростір Програма Google Earth запустила онлайн-трансляції дикої природи - користувачі можуть подивитися на бурих ведмедів на Алясці

Програма Google Earth запустила онлайн-трансляції дикої природи - користувачі можуть подивитися на бурих ведмедів на Алясці

725

В Google Earth тепер можна в режимі реального часу спостерігати за бурими ведмедями на Алясці.


Проект було реалізовано спільно з компанією Explore.org, яка займається питаннями дикої природи та веде кілька прямих трансляцій з різних куточків світу, пише Mashable.  Для того, аби переглянути онлайн-трансляції, потрібно відкрити додаток Google Earth, й в меню у лівому верхньому куточку екрана обрати пункт «Voyager», а в ньому - вкладку «Nature» (Природа).

Усі стріми, зроблені у співпраці з Explore.org, позначені відповідним чином. За допомогою нової функції Google Earth можна поспостерігати за бурими ведмедями в Національному парку Катмай на Алясці.


 
Біля річки Брукс в парку було встановлено 5 камер і користувачі можуть вільно перемикатися між ними.

Карта встановлених камер. У бічному меню - опис локацій та відеоплеєр.

Скріншот з однієї з камер в парку Катмай. Джерело: Digital Trends.
Нагадаємо, раніше компанія Google оновила сервіс Timelapse, створений в рамках проекту Google Earth - на цьому сайті користувачі можуть проглянути, як змінилася планета з 1984 року і до нині.  На сайті окремо виділені 8 регіонів, що викликають побоювання екологів, серед них - висихання Аральського моря, танення льодовиків Аляски, поступове зникнення амазонських лісів.


Media Sapiens

Наживо

Ефір

  • 11:45 Корисно знати
  • 12:15 Телемагазин
  • 12:30 Шлях до Європи
  • 12:50 Заходеньки
  • 13:30 Невичерпне джерело

Персони

"Життя коротке - порушуй правила. Прощай швидко. Цілуй помалу. Кохай щиро. Смійся нестримно . І ніколи не шкодуй про те, що змусило тебе посміхнутись"
Володимир Гелемей