Пятниця, 19 Квітня
Головна На часі НСЖУ надрукує спеціальну газету для представників влади

НСЖУ надрукує спеціальну газету для представників влади

808

25 вересня в стінах Національної спілки журналістів України відбудеться прес-конференція, на якій журналісти, редактори та активісти спробують привернути увагу до проблем якості доставки друкованої преси в Україні. На думку НСЖУ, левову частку проблем в цій сфері створює політика ПАТ «Укрпошта».


На прес-конференції буде презентовано перший випуск «газети на захист українських газет» – бюлетеня НСЖУ, присвяченого проблемам цієї галузі. У НСЖУ заявляють, що цільова аудиторія цього бюлетеня – прем'єр-міністр України, Адміністрація президента, народні депутати, генеральний директор ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський та інші державні службовці.

Претензій у журналістів до «Укрпошти» чимало. Наприклад, агресивна тарифна політика, неякісна доставка, масове скорочення відділень та реалізація реформи, яка позбавляє громадян доступу до поштового зв'язку, затримка розрахунків із редакціями ЗМІ за проведену передплату, непартнерські відносини з видавцями. 

У прес-конференції беруть участь: 

– голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко; 

– директор Департаменту управління накладів газети «Сегодня» Сергій Охріменко; 

– головний редактор газети «Новий день» (Херсон) Анатолій Жупина; 

– шеф-редактор газети «ЕХО» (Житомир) Володимир Яцкевич. 

Захід відбудеться 25 вересня о 10:00 в прес-центрі НСЖУ (Київ, вул. Хрещатик, 27). Акредитація: spilka@nsju.org або за телефоном (044) 234-52-09.

Телекритика

Наживо

Ефір

  • 14:15 Вісті
  • 14:30 Корисно знати
  • 15:05 Телемагазин
  • 15:20 Вулиця
  • 15:30 Невичерпне джерело

Персони

"Незважаючи ні на що, цінуйте те, що маєте і ніколи не відступайте назад"
Лілія Боднарчук