Пятниця, 19 Квітня
Головна На часі Норми закону про дезінформацію діятимуть, поки частина України тимчасово окупована — Бородянський

Норми закону про дезінформацію діятимуть, поки частина України тимчасово окупована — Бородянський

1684

Міністр культури, молоді та спорту розповів про своє бачення норм закону про дезінформацію. За його словами, поняття «дезінформація» треба «наповнити докладним змістом, а також критеріями, щоб цим неможливо було зловживати».


Нещодавно міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський заявив, що положення в законопроєкті про дезінформацію будуть залишатися активними до того моменту, поки українські території не будуть повернені.

Про це він заявив у інтерв’ю виданню «Дзеркало тижня».

«І саме зараз ми хочемо тлумачити поняття «дезінформація», тобто інформація, яка спотворює громадську думку і шкодить національним інтересам. Це поняття необхідно наповнити докладним змістом, а також критеріями, щоб цим неможливо було зловживати. Ми перебуваємо в стані гібридної війни. На нас напали, ми повинні захищатися від дезінформації таким способом, щоб неможливо було спотворювати громадську думку», — підкреслив міністр.

Він також відповів на питання про те, чому в Україні приймають багато законів і вживають заходів, яких немає в Європі.

За його словами, це пояснюється тим, що зараз Україна перебуває у стані війни. Це, зокрема, стосується і норм про дезінформацію.

«Багато норм з тих, які ми будемо обговорювати в законопроєкті про дезінформацію, будуть діяти до тих пір, поки частина України буде тимчасово окупована», — додав пан Бородянський.

Нагадаємо, раніше Бородянський заявив, що зараз Україна виграє інформаційну війну проти Росії на своєму полі та в світі.

Фото: Укрінформ

Media Sapiens

Наживо

Ефір

  • 00:40 Марафон «Єдині новини»
  • 06:45 Вісті
  • 07:15 Global 3000
  • 07:45 Телемагазин
  • 08:00 Молитва за Україну

Персони

"Вчитись ніколи не пізно"
Роман Шкромида