Вівторок, 16 Квітня
Головна Медіапростір Нідерландський Vogue вперше опублікував фото дитини з синдромом Дауна на обкладинці

Нідерландський Vogue вперше опублікував фото дитини з синдромом Дауна на обкладинці

775

Нідерландське видання журналу Vogue Living випустило номер з моделлю Амандою Бут (Amanda Booths) та її сином Мікою на обкладинці.


Про це написала сама Аманда Бут у своєму Instagram. «Я впевнена, що Міка зараз є першою людиною з синдромом Дауна на обкладинці журналу Vogue! Я не могла б пишатися більше. Дякую, що поділилися нашою історією!», - написала вона.

В повній версії матеріалу Аманда та її чоловік Майк наголошують на тому, як важливо розповідати про життя сімей, в яких є діти з особливостями. «Ми отримуємо багато відгуків від батьків, яким тільки що сказали, що їх (поки ще не народжена) дитина має особливості. Приємно подорожувати з ними і ділитися з ними нашим досвідом», - розповіла модель.

В подружжя є окремий акаунт в Instagram lifewithmicah (буквально - життя з Мікою) , який постійно оновлюється. «Я не намагаюся створити ідеальний фантастичний образ на цьому. Люди вже роблять це і потім погано себе почувають через те, що їх життя не таке. Я хочу бути відображенням того, яким насправді є наше життя. І так, останнім часом ми пройшли через досить складні речі», - розповіла героїня.

Раніше MediaSapiens писав про французьке видання Vogue, яке вперше опублікувало фото трансгендера на обкладинці.

Media Sapiens
 

Наживо

Ефір

  • 19:15 Позиція Галичини
  • 20:45 Вісті
  • 21:10 Вулиця
  • 21:25 Наші люди звідусюди
  • 21:55 Невичерпне джерело

Персони

“Все в моїх руках тому їх не можна опускати! Усмішка та хороший настрій - найкращі супутники в житті людини!”
Любомир Белей