Середа, 24 Квітня
Головна На часі Нацполіція почала видавати газету для жителів Авдіївки

Нацполіція почала видавати газету для жителів Авдіївки

975

12 лютого співробітники Національної поліції привезли в Авдіївку спецвипуск «Поліція Донеччини», який друкується спеціально для жителів міста

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Донецької області.

Як зазначено на сайті відомства, газету почали друкувати спеціально для жителів Авдіївки, бо в місті немає жодного видання української преси і люди змушені дивитись лише російські програми та слухати радіостанції так званої «ДНР».

 «Тут інформаційний голод. Ми видали спецвипуск газети спеціально для жителів Авдіївки, щоб люди мали об’єктивну та повну інформацію про ситуацію в місті, про те, куди можна звернутися за допомогою, щоб розуміли, що тут відбувається», – зазначив начальник поліції Донецької області В’ячеслав Аброськін.

«Дуже хочеться, щоб нам зробили українське телебачення. Вдома у нас цифрове телебачення, але там працюють лише російські канали та канали «ДНР». Кому це потрібно? Всю інформацію, що ми маємо, нам передають хлопці, за що їм велика подяка. Це все, що нам надходить з України», – розповідає жителька Авдіївки Тетяна Кондачкан.

Нагадаємо, влітку 2016 року Держкомтелерадіо та волонтери створили спільний пілотний проект інформаційного вісника для дислокованих у зоні АТО бійців 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ з названо «Знамено перемоги».

Видання виходить щотижнево форматом А3. На двох шпальтах подається хроніка подій на сході країни, друкуються розповіді про солдат, сержантів та молодших офіцерів бригади. Окремі публікації присвячені історії бригади, в якій під час Другої світової війни воював письменник, Герой України Олесь Гончар. Публікуються також дитячі листи, присвячені українським воїнам, невеликі художні твори. Є рубрика гумору «Перець на передовій».

Джерело: Детектор медіа

Наживо

Ефір

  • 10:30 Веселий нотний стан
  • 10:45 Вулиця
  • 11:00 Телемагазин
  • 11:15 Час-Time
  • 11:45 Спецефір. Дайджест

Персони

"Ніхто не знає , які в нього сили, поки їх не використає"
Ольга Нестерук