Вівторок, 19 Березня
Головна На часі Ми повертаємося до радянських часів, коли уряд контролює інформацію, - Княжицький

Ми повертаємося до радянських часів, коли уряд контролює інформацію, - Княжицький

693

 
Вчора Верховна Рада голосувала за закон про іномовлення, який насправді його скасовує. Іномовлення вже у нас фактично не ведеться. Український голос в світі не чути, натомість буде чути голос російською мовою всередині країни, який повністю буде знаходитися під контролем уряду.
Про це з трибуни Верховної Ради України заявив народний депутат України від “Європейської Солідарності” Микола Княжицький. Повідомляє Еспресо.TV

“У закон про іномовлення і прямо сказано, що урядові органи контролюють кожне слово, що буде сказано на цьому каналі, і що мовлення може вестися не лише українською чи англійською, а й будь-якими мовами. Фактично вводиться пряма цензура. Ми повертаємося до радянських часів, коли уряд контролює інформацію”, - зазначив нардеп.

Також за словами Княжицького подібні норми присутні і в законопроекті про медіа.

“Норми, які дозволяють через обмеження в інтернеті, через обмеження свободи слова контролювати будь-яку політичну думку всередині країни. Натомість закон не передбачає, як ми це контролювали, контролю, і дієвого контролю, за власністю в засобах масової інформації і за фінансуванням засобів масової інформації, яке може здійснюватися за межами України”, - заявив Микола Княжицький.

Еспресо. TV

Наживо

Ефір

  • 11:15 Час-Time
  • 11:45 Веселий нотний стан
  • 12:00 Дитячий калейдоскоп
  • 12:15 Телемагазин
  • 12:30 Д/ф «Розвідка боєм»

Персони

"Або ви керуєте вашим днем, або день управляє вами"
Петро Солтис