Четвер, 28 Березня
Головна На часі Голова Держдуми – журналісткам: небезпечно працювати? Міняйте роботу

Голова Держдуми – журналісткам: небезпечно працювати? Міняйте роботу

837

Голова Державної думи Росії В’ячеслав Володін закликав журналістів об’єктивно висвітлювати ситуацію зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях на адресу голови думського комітету з міжнародних справ Леоніда Слуцького. Водночас він закликав журналісток змінити роботу, якщо воно не почувають себе в безпеці під час роботи в парламенті.

«Вам небезпечно працювати в Думі? Якщо так, то змінюйте роботу», – сказав Володін під час зустрічі з журналістками парламентського пулу з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Голова Думи закликав «не призначати винного» в ситуації зі Слуцьким.

«Я ні на чию сторону не встаю і кажу: усе повинно бути в рамках закону, але при цьому не буде рішення, яке заздалегідь визначає, хто винен, а ви вже призначили винного. Не призначайте!» – сказав Володін.

Він також не виключив, що історія зі Слуцьким може бути провокацією у передвиборний період.

6 березня журналістка російської служби BBC Фаріда Рустамова відкрито звинуватила депутата фракції ЛДПР в сексуальних домаганнях. За тиждень до цього про схожі ситуації заявили заступник головного редактора телеканалу RTVI Катерина Котрікадзе і продюсер телеканалу «Дождь» Дар’я Жук.

У кінці лютого телеканал «Дождь» повідомив про те, що щонайменше три журналістки анонімно звинуватили Слуцького в домаганнях.

Сам Слуцький заперечує звинувачення і називає їх «маячнею». Лідер ЛДПР Володимир Жириновський пообіцяв перевірити ці повідомлення, наголосивши, що не вважає нормальною таку поведінку.

Радіо Свобода

Наживо

Ефір

  • 10:20 Дитячий калейдоскоп
  • 10:45 Вулиця
  • 11:00 Телемагазин
  • 11:15 Час-Time
  • 11:45 Світлиця Надії

Персони

"Можливо все! На неможливе треба більше часу"
Станіслав Ігнатюк