Пятниця, 26 Квітня
Головна На часі Два українських канали показали карту України без Криму. В уряді не вірять у "технічні помилки"

Два українських канали показали карту України без Криму. В уряді не вірять у "технічні помилки"

1393

У п'ятницю, 16 березня, загальнонаціональні українські телеканали СТБ і UA:Перший показали карту України без Криму


Про це повідомляє Еспресо.TV.

СТБ показав карту України без Криму в ефірі програми "Холостяк", UA:Перший - у вечірньому випуску новин.

Представники каналу СТБ назвали інцидент "неприємною технічною помилкою та ні в якому разі не офіційною позицією каналу СТБ щодо державних кордонів України". Суспільний мовник також пояснив карту України без Криму технічною помилкою дизайнера новин і перепросив у глядачів.

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко заявив у своєму Twitter, що не вірить у "технічні помилки" на телеканалах UA:Перший і СТБ, які показали в ефірі карту України без Криму напередодні виборів президента в Росії. Урядовець вимагає прізвищ тих, хто відповідальний за інцидент.

"Якщо майже водночас на двох українських загальнонаціональних телеканалах прямо напередодні виборів Путіна у Росії у прямому ефірі з’являються карти України без Криму, то це уже не випадковість, а чиясь цілеспрямована робота. Я не вірю у такі технічні помилки! Мають бути прізвища", - написав Кириленко.

 

Оскільки UA:Перший вчора показав карту України без Криму, як платник податків я вимагаю, щоб сьогодні мені показали керівника компанії без голови або без тестикул - на вибір.

Вибачення, реверанси і безглуздий лопіт про технічну помилку засуньте якомога глибше у свою аласанську, так би мовити, долину. Я не хочу витрачати гроші на вашу недбалість і непрофесійність.

Еспресо

Наживо

Ефір

  • 06:45 Вісті
  • 07:15 Global 3000
  • 07:45 Телемагазин
  • 00:40 Марафон «Єдині новини»

Персони

"Бути сильним, вірити в добро і йти вперед до позитивних перемог"
Ольга Іроденко